oproep
Blijf op de hoogte en volg Corjanne
28 Oktober 2006 | Kenia, Kisumu
Er zijn hier weeskindertjes die elke dag vier uur heen en vier uur terug naar school moeten lopen. Thuis is er niemand die voor ze zorgt, dat moeten ze allemaal zelf doen, dus ook zelf eten zoeken ed. Mevrouw Pabari wil ze onder haar hoede nemen (het zijn er twaalf). Dit moet natuurlijk wel gefinancierd worden! Een kindje onderhouden kost ongeveer 330 euro per jaar, dat is 27.5 euro in de maand. Het kind is dan voorzien van alles, kleding, voedsel, onderdak en school ( +vervoer). Dus als je geld kan missen of je wilt samen met je collegas een kindje steunen of met een groepje of weet ik veel wat, hier komt het geld iig goed terecht! Al het geld wat op deze manier binnekomt gaat gegaranderd direct naar het kind, er blijft helemaal niets van hangen aan een organisatie ofzo. Je krijgt ook periodiek een rapport met fotos van het kind en hoe het met hem gaat! Er zijn ook mogelijkheden tot contact dus!
Ik wilde het gewoon even kwijt, voel je niet verplicht, maar wilde deze kans gewoon aangrijpen.
Stichting:www.stichtingklaartjederks.nl